Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. O Minecraftu

16. 8. 2012

 MINECRAFT

http://www.vi-minecrafting.estranky.cz/ nebo http://www.minecraftwiki.net/wiki/Crafting

O ČEM VLASTNĚ JE MINECRAFT?
Jednoduše vyhlížející hra, která zase až tak jednoduchá není a to ne kvůli obtížnosti, ale díky její komplexnosti.Kdyby šlo jedním slovem co tímto "dílem" chtěl vývojář říci, asi by z toho bylo dalších deset řádků. Ale budiž.
Po objevení se ve světě plném pixelů záleží pouze jen a jen na vaší fantazii a logice. Ano, co si neuděláš, to nemáš nebo dělej si co chceš, ale přežij v podmínkách onoho světa.
Ať už začnete jakkoliv, prvním vaším úkolem nejpíš bude vyhledání "příjemného" prostředí k vybudování první chatrče.
- Našli jsme si místo u skály, vykopali do ní malou štolu a vytvořili provizorní přístřešek před nástrahami nočního života -
Je důležité se první noc někam schovat, neboť na nás v nemilosrdném světě čekají nástrahy v podobě zombie, pavouků, kostlivců a jiných příšeráků.
Chatrčí hra nekončí, protože právě v této chatrči si můžeme udělat svůj vlastní důl a nakutat si tak suroviny potřebné k vytvoření dalších věcí, kterých je opravdu mnoho a mají všestranné využití jako například zbroje, zbraně, nářadí, stavební materiál.....a je toho "zatím" opravdu hodně.
Ve dne je pak svět o poznání přívětivější a přímo vybízí k objevování neznámých končin.A že jich bude hodně neboť generátor map je navržený tak, že se nestane, že by jste se ocitli někdy v budoucnu na stejném místě a proto bude svět vypadat pokaždé jinak (poušt, sníh, hory, nížiny, roviny a krajiny všeho druhu)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář